EcoLife savjetnici

Vjerodostojnost projektu daju njegovi nositelji, stručnjaci priznati u svom poslu

supeanita

Anita Šupe, nutricionistkinja

Anita Šupe, nutricionistkinja iz Šibenika, diplomirala je na Geteborškom sveučilištu u Švedskoj gdje je živjela 10 godina. Autorica je bestsellera ”Istine i laži o hrani" i ”Prve hrvatske LCHF kuharice”, knjiga prodanih u preko 20.000 primjeraka. Za razliku od većine nutricionista, Anita ne propagira službeno prihvaćene prehrambene smjernice, jer smatra da su one znanstveno neosnovane, tj. rezultat loše provedenih zastarjelih istraživanja i iznad svega komercijalnih interesa. Sa svojim popularnim knjigama i blogom, kao i neumornim gostovanjima, predavanjima i promocijama, u našim je krajevima uspjela pokrenuti pravu malu prehrambenu revoluciju, promovirajući izvornu Paleo – LCHF prehranu. 2013. godine se s obitelji iz Švedske vraća u rodni Šibenik gdje osniva izdavačku kuću Tragom, kroz koju djeluje kao autor, edukator i izdavač.

www.anitasupe.com
dhauptman

Davor Hauptman, arhitekt

Davor Hauptmann, 1998. diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu te nosi stručni naziv diplomirani inženjer arhitekture. Nakon angažmana u tvrtkama i kao predavača na Pučkom otvorenom učilištu u Splitu, na kolegiju Perspektiva i crtanje, od travnja 2005. je direktor tvrtke Arhidom d.o.o., a od studenog 2012. glavni je projektant u tvrtci Kreiranje d.o.o. Autor je i voditelj većeg broja projekata kako za privatne naručitelje, tako i projekata namijenjenih javnom i poslovnom korištenju, osobito iz područja energetski učinkovite obnove i izgradnje. Dobitnik je raznih priznanja na nacionalnim i međunarodnim natječajima među kojima prve nagrade za izvedbu infrastrukturnih građevina na nivou Hrvatske te druge nagrade na Cemex World Competition natjecanju na svjetskoj razini u Meksiku za projekt Nautičke luke Maslinica u sklopu dvorca Martinis Marchi na Šolti.

www.kreiranje.com
Dujmovic-nova

dr. Katarina Dujmović, liječnica

Katarina Dujmović je diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Studij medicine u Splitu. Završila je studij homeopatije na London School of Classical Homoeopathy i članica je Hrvatske udruge homeopata klasične homeopatije (HUHKH). Praktičar je Bachove cvjetne terapije. Certificirana je polaznica programa Spirit of self regulation, Body&mind centra u Washingtonu. Voditeljica je Health&Wellness centra Wings u Podstrani kod Splita. Dugogodišnje iskustvo ima u organizaciji predavanja, okruglih stolova i seminara. Održava predavanja i radionice na temu zdravlja i zdravog načina života.

www.wings.hr
miaroglic

dr. Mia Roglić, stomatologinja

Mia Roglić završila je Studij Dentalne medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu i 2013. godine diplomirala u području oralne kirurgije sa temom “Mogućnosti liječenja neuralgije nervusa trigeminusa“. U travnju 2012. godine završila je tečaj "New trends in modern aesthetic restorative dentistry" ICDE, Ivoclar Vivadent, Liechtenstein, a u travnju 2016. godine Teorijski i radni tečaj - Brušenje u fiksnoprotetskoj terapiji. 3,2,1, kreni! -multidisciplinarni pristup (Izv. prof. dr.sc. Amir Ćatić, Zagreb). Sudjelovala je u radnu niza stručnih skupova i kongresa među kojima na 7. ISABS kongresu (ISABS - međunarodno društvo za primijenjene biološke znanosti) 2011. godine,"Competence in esthetics" (2012.) i 7. Europskom implantološkom kongresu u Splitu (2013.). Od travnja 2016. godine uključena je Curaprox internacionalni program iTOP-edukacije.

www.dentech.hr
risto

Risto Čebedžija, savjetnik

Risto Čebedžija, stručni savjetnik za prehranu i sportsku suplementaciju, završio je na Zdravstvenom veleučilištu preddiplomski studij sanitarnog inženjerstva, a nakon toga i Studij sanitarnog inženjerstva. Nakon završetka studija, postaje asistent/predavač na ZVU, na Katedri za prehranu i analitičke tehnike. Tijekom dosadašnjeg rada surađuje s mnogim klubovima, sportašima i trenerima (NK Istra, RK Nexe, Rukometni savez Makedonije, RK Velenje (SLO), FK Sarajevo, Odbojkaški savez Hrvatske i dr.), Nogometnim savezom BIH, kao i sa sportašima Filipom Ivićem, L. Šebetićem, L. Stepančićem, L. Kalinićem i mnogim drugim. Osim s vrhunskim sportašima, surađuje i sa vrsnim doktorima na području sportske medicine, tako da je sudjelovao i u pisanju poglavlja Prehrana, suplementacija, doping u sportu u knjizi Osnove kineziologije.

www.nihon.hr
Sandra-Gartner

Sandra Gartner, savjetnica-edukatorica

Sanda Gartner, voditeljica prodaje i savjetnica-edukatorica tvrtke Vitality International Products d.o.o., Zagreb. Nakon Više medicinske škole, pri medicinskom fakultetu u Zagrebu, školovanje usavršila u matičnoj kući "Institut Allergosan" iz Graza (Austrija) i stekla diplomu za savjetnika o zdravlju crijeva. Skromnost joj vrlina, a neodlučnost najveća mana. Prepoznatljiva po osmjehu, ako je dobre volje, a često baš je! U izazovima nalazi poticaj da prihvati život u cijelosti!

www.vitality-international.hr
kapor

dr. Snježena Kapor Jeričević, pedijatrica

Diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1996.g., pripravnički staž obavila u KBC Zagreb (Rebro). Završila znanstveni poslijediplomski studij iz Biomedicine 1998. te 2004. godine stručni poslijediplomski studij iz Kliničke pedijatrije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Specijalistički ispit iz pedijatrije položila sam 2006. godine u Zagrebu. Trenutno sam zaposlena u Specijalističkoj pedijatrijskoj ambulanti primarne zdravstvene zaštite Splitu. Volonterka i predavačica u Klubu trudnica i roditelja Split već dugi niz godina. Udata sam i majka dvoje djece.